ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ "CALROSE" PREMIUM [ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ] 10kg KOKUHO
- Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- Κωδικός: 0333141
- Βάρος: 10,343.00g
- Βarcode: 073234003109
- Τιμή κιλού: 5.50€
- Μονάδα μέτρησης: Τεμάχιο
Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το Kokuho® Yellow είναι από καιρό αγαπημένο στα εστιατόρια και στα ντουλάπια της κουζίνας – προσφέρει σταθερά υψηλή ποιότητα για εξαιρετική αξία.
Αυτό το επιλεγμένο ρύζι Καλιφόρνιας είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε μεγάλη ποικιλία πιάτων. Μια χορταστική και υγιεινή βάση για stir-fry, ριζότο ή παέγια. Εξαιρετικό και για ρυζόγαλα!
Tρόποι να μαγειρέψετε το Sushi Rice:
1. Σε εστία κουζίνας
Υλικά:
500 γρ. ρύζι
600ml νερό
Εκτέλεση:
1. Ξεπλένουμε το ρύζι με κρύο νερό 2 με 3 φορές.
2. Βάζουμε την αναλογία νερού και ρυζιού στην κατσαρόλα μέχρι να βράσει το νερό και ύστερα κατεβάζουμε την θερμοκρασία στα μισά.
3. Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. (Δεν ανοίγουμε καθόλου το καπάκι)
4. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήνουμε το ρύζι να σταθεί και να ατμιστεί για άλλα 15 λεπτά, χωρίς να ανοίξουμε το καπάκι.
2. Σε ηλεκτρική ρυζιέρα
Υλικά:
1 φλ. ρύζι, πλυμένο
1 φλ. Νερό
Εκτέλεση:
1. Βάλτε το ρύζι σε ένα μπολ και ξεπλύνετε με κρύο νερό 2 με 3 φορές.
2. Τοποθετούμε 1 κούπα ρύζι και 1 κούπα νερό στην ηλεκτρική ρυζιέρα και πατάμε το κουμπί "cook".
3. Μόλις τελειώσει η διαδικασία μαγειρέματος, αφήνουμε κλειστό για 10'. Ύστερα ανοίγουμε, ανακατεύουμε προσεκτικά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
TIP: Mπορείτε να προσθέσετε μίγματα ρυζιού, furikake, μετά το μαγείρεμα για έξτρα γεύση.